Reserveer bij
Verkleedkist de Tijdmachine:

T 06 - 347 055 66
E info@verkleedkistdetijdmachine.nl

Alle foto's:
© Verkleedkist de Tijdmachine.

verkleedkisten-klein

Facebook

Het leukste kinderfeestje thuis....? Huur een verkleedkist!


Met Verkleedkist de Tijdmachine kunnen kinderen naar een andere plaats of tijd reizen... en fantaseren hoe het is om even iemand anders zijn... Een prinses, een soldaat, een heks, of tovenaar... Dat is toch fantastisch voor een kinderfeestje? Dit kan allemaal met onze verkleedkisten!

Onze luxe verkleedkisten zijn gevuld met de meest geweldige tafeldecoraties, feestversiering, prachtige verkleedkleding, bijbehorende accessoires, een spannend verhaal en uitdagende activiteiten. Daarmee geeft u uw kind een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten!

Neem contact met ons op via het contactformulier en reserveer tijdig een verkleedkist!


Kinderfeestje op locatie:


Wilt u ook zo'n leuk verjaardagsfeestje organiseren voor uw kind met zo’n fantastische verkleedkist? Maar wilt u het liever niet thuis vieren?
Verkleedkist de Tijdmachine maakt het voor u mogelijk om het kinderfeestje te vieren op de leuke locatie Kinderboerderij de Weidemolen in Zoetermeer!

Wat kunt u verwachten?
De afgehuurde zaal is helemaal versierd in het thema bij binnenkomst, de tafel staat gedekt en de verkleedkleding hangt al klaar voor maar liefst 10 kinderen! Uiteraard staan de activiteiten gereed en is er voor 10 kinderen kinderpatat en limonade. Een compleet kinderfeestje, waarbij u alleen nog maar het kinderfeestje begeleidt met leuke en afwisselende activiteiten. Voor een onvergetelijke dag!