Reserveer bij
Verkleedkist de Tijdmachine:

T 06 - 347 055 66
E info@verkleedkistdetijdmachine.nl

Alle foto's:
© Verkleedkist de Tijdmachine.

glitter

Facebook

Schminken


schmink-glitter
De fantasiewereld van kinderen kent geen tijd, plaats of grenzen... En met het uitgebreide schminkwerk van Verkleedkist de Tijdmachine kan uw kind echt even in de huid kruipen van zijn/haar held(in). Dan wordt hun fantasiewereld even werkelijkheid...

Wij toveren kinderen om in monsters, piraten, draken en superhelden... Ja,… daar zijn de meeste jongens gek op!
Meisjes houden vaak van prinsessen, bloemenmeisjes, vlinders of heksen... Er is van alles te kiezen!

Wij gebruiken alleen professionele en huidvriendelijke producten. Met kleurrijke schmink en veel glitters worden kinderen omgetoverd... Dat is toch fantastisch!

Neem snel een kijkje in ons fotoalbum!Glittertattoo’s


Verkleedkist de Tijdmachine komt graag langs om glittertatoeages te zetten. Jonge kinderen, maar ook oudere kinderen vinden dit echt geweldig! Hiermee wordt het verjaardagsfeestje van uw kind een schitterende dag!

De kinderen krijgen een prachtige glittertattoo. Er zijn allerlei vormen, kleuren en thema’s. Er is voor ieder wat wils. De glittertattoos worden door middel van sjablonen geplaatst op het lichaam met huidvriendelijke lijm en betoverende glitters. Deze glitters zijn huidvriendelijk en zeer glanzend.

De glittertattoo kan 3 tot 7 dagen blijven zitten, afhankelijk van de plek waar het geplaatst is, het huidtype en de verzorging. De glittertattoos zijn waterbestendig. Wij adviseren de glittertattoo na het douchen of zwemmen niet droog te wrijven, maar te deppen. Gebruik ook geen zonnebrand of bodylotion op de tattoo’s, dan gaan de glittertattoo’s nog langer mee.

Als u de glittertattoo willen verwijderen, dan kunt u het beste alcohol of olie gebruiken. Hierdoor lost de lijm op en kunt u de glitters wegvegen met een watje.

Glittertattoo’s zijn leuk voor een kinderfeestje, maar ook leuk voor andere feestjes of op evenementen. Reserveer via het contactformulier!