Reserveer bij
Verkleedkist de Tijdmachine:

T 06 - 347 055 66
E info@verkleedkistdetijdmachine.nl

Alle foto's:
© Verkleedkist de Tijdmachine.

halloween

Facebook

Halloweenfeestje


halloween-groot
Voelt uw kind zich net te iets groot om zich te verkleden voor Halloween...? Maar is hij/zij wel gek op griezelen en Het Spookachtige tijdens Halloween...? Dan is dit Halloweenfeestje precies wat u zoekt!

Uw woonkamer wordt met mooi decoratiemateriaal omgetoverd tot Het Spookachtige. Van grote tarantula’s tot angstaanjagende vleermuizen… en van spinnenrag, botten en ratten… tot schedels en pompoenen… Dit Halloweenfeestje wordt verder compleet gemaakt met de juiste ballonnen en slingers. Laat Halloween maar komen!

Bij dit Halloweenfeestje is dus geen verkleedkleding aanwezig, maar er worden 8 kinderen prachtig geschminkt door Verkleedkist de Tijdmachine in de meest griezelige monsters, zombies, vampiers, heksen of andere engerds.


Daarna gaan de kinderen een pompoen uithollen en uitsnijden. Alle materialen zullen hiervoor aanwezig zijn, zolang het pompoenenseizoen dit toelaat (september-november). De kinderen laten hun fantasie de vrije loop… De meest geweldige creaties zullen ontstaan. Dat is toch fantastisch! Het is leuk om te maken én om mee naar huis te nemen.

Wanneer het pompoenenseizoen is afgelopen, kunnen de kinderen zich met een andere uitdagende creatieve activiteit prima vermaken. Vraag naar de mogelijkheden!

Leeftijdsindicatie:
Geschikt voor 8 kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar en ouder (uitbreiding tot 12 kinderen is mogelijk in overleg)