Reserveer bij
Verkleedkist de Tijdmachine:

T 06 - 347 055 66
E info@verkleedkistdetijdmachine.nl

Alle foto's:
© Verkleedkist de Tijdmachine.

elfenfeestje-klein

Facebook

Elfenfeestje


elfenfeestje
Op een dag speelt Julia in de tuin vlakbij de grote eikenboom achter haar huis. Plotseling ziet ze iets glinsteren tussen de grassprietjes. Ze is nieuwsgierig geworden en buigt de grassprietjes opzij. Ze kan haar ogen niet geloven. Het is een elfje...!
Voorzichtig pakt Julia het elfje op en bewondert haar even. Om het elfje heen is een twinkeling van gouden lichtjes te zien. Het elfje heeft hele fijne vleugeltjes en twee mooie lange vlechten in haar haar. Ze ziet er prachtig uit…
Het elfje vertelt dat zij haar bloemenfluit is verloren. “Zonder mijn fluit kunnen de bloemen niet groeien", vertelt het elfje. "Als ik niet snel mijn bloemenfluit vindt, zijn straks alle bloemen verdwenen. Dan kan het grote Lentefeest niet doorgaan! "


Bij dit elfenfeestje worden de kinderen omgetoverd tot prachtige elfjes. Zij zullen tijdens de zoektocht naar de bloemenfluit allerlei opdrachten en uitdagingen tegenkomen. Lukt het de elfjes om de bloemenfluit te vinden en het Lentefeest te redden?

Deze verkleedkist is gevuld met prachtige elfenjurkjes, kleurrijke bloemenkransen en betoverende vleugeltjes. Uw woonkamer wordt omgetoverd met een prachtig gedekte tafel, vol bloemen en vlinders. En vergeet natuurlijk de slingers en ballonnen niet!
Beleef met dit schattige elfenfeestje een fijne dag vol afwisselende en uitdagende activiteiten en natuurlijk wordt er gedanst en geknutseld! Voor meisjes is dit een magisch mooi kinderfeestje!

Leeftijdsindicatie:

Geschikt voor 8 meisjes van 4-6 jaar (uitbreiding tot 12 kinderen is mogelijk in overleg)