Reserveer bij
Verkleedkist de Tijdmachine:

T 06 - 347 055 66
E info@verkleedkistdetijdmachine.nl

Alle foto's:
© Verkleedkist de Tijdmachine.

belly

Facebook

Bellypaint


belly-groot
Een zwangerschap is altijd een wonder…

Of het nu uw eerste zwangerschap is, de tweede of derde… Deze bijzondere periode moet gevierd worden! U kunt dit extra onvergetelijk maken met een kleurrijke bellypaint. Leuk voor een foto of geboortekaartje. Het wordt een gezellige dag, waarin u en de zwangerschap helemaal centraal staan.

Een zwangere buik is vaak het mooist rond de 34-37 weken. Dat is een prima moment om een bellypaint te maken. Dit is een richtlijn, want iedere zwangerschap en zwangere buik is weer anders.

Voor het maken van een bellypaint kom ik naar u toe en maken we de bellypaint in uw eigen omgeving. Dat is wel zo prettig en ontspannend.Bent uzelf zwanger of kent u iemand die zwanger is..? Vier deze bijzondere periode dan met een mooie bellypaint. Ook leuk om cadeau te geven!

Wilt u ook een bellypaint laten maken of heeft u hierover vragen? Vul dan het contactformulier in!

Verkleedkist de Tijdmachine steunt Orange Babies


Een zwangerschap is een hele bijzondere periode. Je let goed op jezelf, je neemt voldoende rust, en je let op je eten.... Allemaal zodat je kindje gezond te wereld komt. Dat is toch het belangrijkste?  
En wanneer je gevraagd of het een jongen of meisje wordt. Geef jij vaak het antwoord 'als het maar gezond is...'

Veel vrouwen in Afrika maken zich ook zorgen om de gezondheid van hun kindje, maar die zorgen ontstaan omdat zij zelf HIV besmet zijn. Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen.

Verkleedkist de Tijdmachine wil deze stichting graag helpen. Wij maken het mogelijk om jouw zwangerschap onvergetelijk te maken met een kleurrijke bellypaint én om Orange Babies te steunen.
Voor elke zwangere buik die beschilderd wordt, wordt 10,- euro gedoneerd aan Orange Babies.

Doe jij mee?
Neem contact met ons op via het contactformulier.