Reserveer bij
Verkleedkist de Tijdmachine:

T 06 - 347 055 66
E info@verkleedkistdetijdmachine.nl

Alle foto's:
© Verkleedkist de Tijdmachine.

bakkersfeestje-sidebar

Facebook

Bakkersfeestje


bakkersfeestje-groot
Bakker Boris heeft een bijzondere bakkerij. Samen met zijn dochter Vera, bakken zij de lekkerste dingen. Maar wat velen niet weten, is dat bakker Boris en Vera een geheimzinnig kookboek hebben, wat al eeuwen in hun familie is. Men zegt, dat er hele oude recepten in staan. Hoe dit kookboek eruit ziet… dat weet niemand. Maar wat iedereen wel weet, is dat Bakker Boris en Vera overheerlijke koeken, taarten en andere lekkernijen maken.

Binnenkort is er een groot feest in het dorp en de burgemeester wil dat er op dit feest voor iedereen heerlijke koeken zijn. Boris en Vera gaan aan de slag, want er is veel te doen. Ze zetten alles klaar, maar dan ineens komen zij erachter dat het geheimzinnige kookboek is verdwenen!

Er moet nog zoveel gebeuren, er is geen tijd om het boek te gaan zoeken. Je begrijpt dat Bakker Boris en Vera wel wat hulp kunnen gebruiken. Willen jullie hen helpen?


Tijdens dit Bakkersfeest worden de kinderen omgetoverd tot de beste bakkers van het land. Voor ieder kind is er een schort en een echte koksmuts. Alle bakmaterialen die nodig zijn, zijn in deze verkleedkist aanwezig, zoals maatbekers, deegrollers, beslagkommen, uitsteekvormpjes en nog veel meer! Zo kunnen de kinderen heerlijke sandwiches maken, koekjes en cakejes bakken of bonbons maken.

Terwijl de koekjes in de oven staan is het tijd voor uitdagende spelletjes, zoals De betoverde eieren, De dansende afwasborstels en De meelzakkenrace.

Een kinderfeestje waar gespeeld en gesmuld wordt!

Bij dit kinderfeestje zijn geen ingrediënten aanwezig. U ontvangt een boodschappenlijstje

Leeftijdsindicatie:

Geschikt voor 8 kinderen vanaf 4 jaar (uitbreiding tot 12 kinderen is mogelijk in overleg)