Reserveer bij
Verkleedkist de Tijdmachine:

T 06 - 347 055 66
E info@verkleedkistdetijdmachine.nl

Alle foto's:
© Verkleedkist de Tijdmachine.

alg-voorwaarden-klein

Facebook

Alg. Voorwaarden Huurovereenkomst Verkleedkist de Tijdmachine


Huren verkleedkist:
Verkleedkist de Tijdmachine blijft ten allen tijden eigenaar van de gehuurde materialen.
Het is de huurder niet toegestaan goederen van Verkleedkist de Tijdmachine te verhuren of uit te lenen aan derden.
De verkleedkist wordt alleen meegegeven na vooruitbetaling van de huurprijs en de borg à € 75,00. De huurperiode staat beschreven in de bevestiging van de opdracht.
U dient er rekening mee te houden dat het bedrag tijdig, binnen het gestelde betalingstermijn bij ons binnen moet zijn. Pas dan is de reservering definitief.

Huren materialen los:
Het is mogelijk om materialen los te huren. Hiervoor gelden ook deze Algemene Voorwaarden. Deze materialen worden niet bezorgd, tenzij anders wordt afgesproken. Er worden dan reiskosten in rekening gebracht. Voor het huren van deze materialen wordt ook borg gevraagd. Op de website bij Tarieven kunt u zien wat de hoogte is van de borg en de reiskosten.

Inhoud:
De inhoud van de verkleedkist kan soms verschillen van wat de huurder op beeldmateriaal heeft gezien. Dit kan komen, doordat bepaalde artikelen vervangen moeten worden en de bestaande artikelen niet meer verkrijgbaar zijn.

Reservering:
Een verkleedkist, de goederen of diensten kunt u via het contactformulier op de website of per e-mail reserveren. Na reservering ontvangt de huurder een schriftelijke bevestiging en de Algemene Voorwaarden Huurovereenkomst van Verkleedkist de Tijdmachine. Door uw reservering geeft u te kennen dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.
 
Gebruik van de verkleedkist:
De verkleedkist is met grote zorg samengesteld. Er wordt vanuit gegaan dat de huurder de verkleedkist in dezelfde staat weer terug bezorgt. Gezien de kwetsbaarheid van de stoffen van bepaalde kostuums wordt daarom ten zeerste afgeraden om met de verkleedkleding buiten te spelen m.u.v. de activiteiten die horen bij de verkleedkist. Wanneer er bij een verkleedkist schoenen worden verhuurd, dienen deze alleen binnenshuis gebruikt te worden.

Borg:
De borg zal, bij onbeschadigd en compleet terugbezorgen van de verkleedkist, worden terugbetaald. U ontvangt de borg binnen enkele werkdagen terug op uw bankrekening.
Bij beschadiging of vermissing is Verkleedkist de Tijdmachine genoodzaakt de winkelwaarde van het artikel in te houden op de borg. Er wordt een vervangingslijst bij de verkleedkist geleverd waarop de winkelwaarde staat aangegeven. Wanneer onverhoopt iets kapot is gegaan, zullen de reparatiekosten worden verrekend met de borg. Deze reparatiekosten worden door Verkleedkist de Tijdmachine bepaald. 

Reinigen:
De verkleedkleding uit de verkleedkist mag niet door de huurder gewassen worden. Tevens mogen er geen vlekken verwijderd worden. Alle verkleedkleding wordt door Verkleedkist de Tijdmachine gereinigd. De kleding moet dus ongewassen aan ons teruggegeven worden. Normale vervuiling en vlekken worden uiteraard niet in mindering gebracht op de borg. Vervuiling die na het wassen niet te verwijderen bleek, of wanneer een kledingstuk blijvend beschadigd is, dient de huurder het kledingstuk volledig te vergoeden.
Andere materialen zoals van de tafeldekking (borden, glazen bestek) dienen wel goed gereinigd te worden na gebruik.

Veiligheid:
De inhoud van de verkleedkisten met alle bijbehorende materialen mogen alleen onder toezicht van volwassenen worden gebruikt. De kleding en materialen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar. Verkleedkist de Tijdmachine erkent geen enkele aansprakelijkheid voor letsel en/of schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de geleverde materialen.
 
Annuleren:
Reserveringen kunnen tot zeven dagen voor de huurdatum kosteloos worden geannuleerd. Wanneer er tussen de 4-7 dagen voor de huurdatum wordt geannuleerd, is de huurder 50% van de totale kosten verschuldigd. Wanneer de huurder het gehuurde tussen de 0-3 dagen voor de huurdatum annuleert, is de huurder 75% van de totale kosten verschuldigd.
Verkleedkist de Tijdmachine behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een reservering vooraf te weigeren.
 
Ophalen en retour:
Ophalen en terugbrengen gebeurt altijd op afspraak. Indien de verkleedkist te laat wordt ingeleverd, zal er € 30,00 op de borg worden ingehouden. Voor elke dag dat de goederen niet retour worden gebracht, wordt er een dag huurkosten van het gehuurde in rekening gebracht.


Algemene Voorwaarden Schminken, glittertattoo’s en bellypaint


Tarieven:
De tarieven zijn inclusief 21 % btw, tenzij anders vermeldt.
Verkleedkist de Tijdmachine behoudt ten alle tijden het recht prijzen te wijzigen.

Reserveren:
U kunt reserveren via het contactformulier op de website. U ontvangt hiervan een e-mailbericht met de bevestiging.

Betaling:
De betaling dient vooraf te geschieden. Een reservering is definitief, zodra de betaling vooraf voldaan is.
Verkleedkist de Tijdmachine hanteert een starttarief van € 48,00 voor de eerste 8 kinderen. Voor elk kind extra wordt 5,00 euro gerekend.
Verwacht u veel kinderen, dan wordt er een uurtarief gerekend. Het eerste uur € 48,00 en ieder volgend uur € 40,00. Voor het aanbrengen van glittertattoo’s en bellypaint verwijzen wij u naar Tarieven op de website.

Annulering door de opdrachtgever:
Wanneer er door de opdrachtgever wordt geannuleerd in de periode tot 14 dagen voor de datum van de opdracht, brengen wij geen kosten in rekening. Indien het korter is dan 14 dagen, rekenen wij 25% van het totale factuurbedrag.

Annulering door Verkleedkist de Tijdmachine:
Bij ziekte of familieomstandigheden van onze zijde, proberen wij een vervanger te regelen. Verkleedkist de Tijdmachine werkt alleen met schminkers die hoge kwaliteit leveren. Het kan voorkomen dat er geen vervanger gevonden kan worden. In dat geval wordt de opdracht geannuleerd en ontvangt de opdrachtgever het volledige bedrag terug.

Reis-en parkeerkosten:
Voor schminken, glittertattoo‘s en bellypaint op locatie worden reiskosten berekend. Reiskosten bedragen € 0,35 per km (excl. btw) gerekend vanaf mijn postcode naar de postcode van de locatie, volgens routenet.nl (snelste route). De eerste 10 kilometer worden niet in rekening gebracht.
Op locaties waarvoor betaald parkeren geldt, worden de kosten voor parkeren doorberekend aan de opdrachtgever.

Benodigdheden en werkplek:
Om de mooiste resultaten te behalen, is het belangrijk dat er een goede werkplek beschikbaar is. Dit betekent dat:
  • de opdrachtgever er zorg voor draagt dat er een tafel aanwezig is van minimaal 1x1 m
  • er een mogelijkheid is tot het verversen van water
  • er bij lagere temperaturen of regenachtig weer gelegenheid is om binnen te schminken.
  • er voldoende licht aanwezig is.
  • glittertattoo’s alleen binnen worden aangebracht

Aansprakelijkheid:
Verkleedkist de Tijdmachine erkent geen aansprakelijkheid voor letsel of schade aan goederen of personen die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten. De gebruikte materialen zijn hypoallergeen, huidvriendelijk en onschadelijk. Desondanks is het niet uit te sluiten dat gevoelige huidtypes op bepaalde producten reageren.

Bedrijven:
Bedrijven die Verkleedkist de Tijdmachine willen inhuren voor evenementen, ontvangen een offerte op maat. Deze offerte is 30 dagen geldig.
U ontvangt binnen een week na het evenement de factuur. Deze factuur dient betaald te worden binnen 7 dagen.